Çerez Örnek

Sempozyum Konuları

  • Gastronomi Tarihi
  • Gastronomi Turizmi
  • Gastronomi ve Tarım
  • Gastronomi ve Kültürel Miras
  • Gastronomi Endüstrisinin Geleceği
  • Gastronomi Eğitiminde Yaklaşımlar
  • Turizm Rehberliği ve Gastronomi İlişkisi
  • Slow Food ve Yerel Gıdalar
  • Tarih Boyunca Yemek ve Kültür İlişkisi
  • Tarih Boyunca Sağlık Turizmi
  • Ekoturizm
  • Tarım Turizmi
  • Turizm Politikası ve Planlaması
  • Turizm Yönetimi 
  • Turizmde Yeni Yaklaşımlar
  • Turizmin Aktörleri 
  • Alternatif Turizm
  • Kültürel Miras ve Turizm
  • Turizm ve Çevre 
  • Seyahat Etmenin Kültürel Tarihi
  • Turizmin Sorunları ve Çözüm Önerileri
  • Turizm ile İlgili Diğer Konular

 


Ege Üniversitesi

EGE ÜNİVERSİTESİ