Çerez Örnek

Hakkında

Değerli Akademisyenler

Ege Üniversitesi Çeşme Turizm Fakültesi ev sahipliğinde 8-9 Haziran 2023 tarihleri arasında “Ege Üniversitesi IV. Uluslararası Gastronomi, Turizm ve Kültür Çalışmaları Sempozyumuyüz yüze ve çevrimiçi gerçekleştirilecek oturumlarla düzenlenecektir. Sempozyum teması ülkemizde yaşanan deprem felaketi sonrasında daha da önem kazanan "Afet Dönemlerinde Gastronomi ve Beslenme" şeklinde belirlenmiştir. Sektör temsilcileri ve akademisyenlerin bir araya gelerek gastronomi ve turizm ilişkisi, turizmde yeni yaklaşımlar ve kültürel miras ve turizm gibi pek çok başlığa ilişkin konuları çok disiplinli bir çerçeveden değerlendirmelerini umduğumuz bu sempozyuma katılımınızı bekler sizleri aramızda görmekten onur duyarız.

Saygılarımızla

Sempozyum Düzenleme Kurulu

 

* Sempozyumumuz akademik teşvik ve doçentlik kriterlerine uygundur.

 

 


Ege Üniversitesi

EGE ÜNİVERSİTESİ